CHATEAU MARQUIS DE TERME Margaux Grand Cru Classé 2019

Beschikbaarheid: Op voorraad

Napoleon III besluit een wereldtentoonstelling in Parijs te organiseren, officiële commissies zijn verantwoordelijk voor de selectie van producten en kunstwerken die daar tentoongesteld zullen worden. Om de wijnen van Bordeaux te eren, wordt een classificatie gecreëerd. Zo sloot Markies de Terme zich aan bij de kring van 1855 nl de "Grands Crus Classés".
Heden: Markies de Terme heeft de eeuwen overleefd en landheren uit verschillende culturen zien passeren. Het kasteel is een uitzonderlijk plek voor vergaderingen, evenementen en het uitwisselen van ideeën allerhande, het landgoed combineert met uitmuntendheid de strengheid van werk en voorouderlijke knowhow met creativiteit, lichtheid en openheid. De teams van het landgoed zetten zich in om uitzonderlijke wijnen te creëren en de eigenheid van Markies de Terme te promoten!
Gelegen in het hart van het dorp Margaux-Cantenac, draagt ​​Marquis de Terme waardig zijn rang van Grand Cru Classé. Gelegen op een centraal plateau, zijn 40 hectare typische grind van Margaux beplant met nobele druivensoorten: Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot die de internationale reputatie van Médoc-wijnen maken. Als we het hebben over Margaux en zijn terroir, dan zijn de eerste woorden die in ons opkomen elegantie, finesse en delicatesse. Bovendien heeft de appellatie het grootste aantal Grands Crus Classés, waaronder Château Marquis de Terme.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »