BARON 'B' TERUG IN DE MEDAILLES

Op de laatste editie van Concours Mondial de Bruxelles (2019) behaalde Wijnimport HERMAN uit Wevelgem OPNIEUW EEN ZILVEREN MEDAILLE voor de Baron "B" Chardonnay 2017.  Een échte topprestatie gezien de prijsklasse van deze mooie wijn (€5,50/fl). De Baron "B" Merlot behaalde een heel mooie score van 84,70/100, net iets te weinig voor een Zilveren medaille (85/100).

Concours Mondial Bruxelles 2019 ging dit jaar door in het prachtige Zwitserse Aigle. Er werden op de jubileum editie (25 jaar Concours Mondial) in totaal meer dan 9000 wijnen geproefd en beoordeeld door een 320-koppige jury.  Met deze nieuwe Zilveren medaille plaatst Wijnimport HERMAN zich in de selecte groep van gewaardeerde klassewijnen.

Op de 24e editie van de Concours Mondial de Bruxelles behaalde Wijnimport HERMAN uit Wevelgem -B- eveneens 2 médailles met hun wijn uit eigen productie.

De Baron 'B' Merlot 2016 werd bekroond met een Zilveren Médaille
De Baron 'B' Chardonnay 2016 werd bekroond met een Gouden Médaille (2e x goud en ervoor ook al 1 x zilver).

Dit toont nogmaals aan hoezeer wij er in slagen om superieure kwaliteit te koppelen aan betaalbare prijs!!

Concours Mondial ging door van 5 tem 7 Mei 2017 te Valladolid (Spanje).
Er werden zo'n 8.000 wijnen geproefd door een panel beroepsproevers van over heel de Wereld.

BARON 'B' AANWEZIG OP VINEXPO BORDEAUX 2017!!!
GOUDEN EN ZILVEREN MEDAILLE VOOR ONZE EIGEN WIJN 'BARON "B"'
Op Zondag 18 juni laatstleden nam Huis HERMAN wijnimport Wevelgem deel aan VINEXPO (VINEXPO is de meest prestigieuze internationale wijnbeurs die om de 2 jaar doorgaat te Bordeaux). Op het paviljoen van Concours Mondial, ter gelegenheid van dit presigieuze intanationaal event, stelden wij onze 2 medaillewijnen voor aan de internationale Wijnwereld.
Baron 'B' Chardonnay (gold medal) en Baron 'B' Merlot (silver medal) werden uitermate gunstig ontvangen door de Wereld-wijnhandel.
De commentaren spreken voor zich : 'topwijn, fris, zacht, diepe smaak, pittig, krachtig, uiterst goede kwaliteit voor een kleine prijs, enz, enz...
Wij zijn heel fier op deze realisatie en kijken uit naar een nieuw internationaal export avontuur....

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »