CHATEAU LA COMMANDERIE St-Estephe Cru Bourgeois 2019 UITVERKOCHT!!

€20,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Château La Commanderie is een van die verborgen juweeltjes van Saint-Estèphe, die erin is geslaagd betaalbaar te blijven, terwijl in de prestigieuze benamingen van de Médoc velen ontoegankelijk zijn geworden.
In 1956 werd Gabriel Meffre, toen wijnboer, verliefd op de regio en kocht zijn eerste hectare wijnstokken naast Château Montrose. In 1961 schonk hij zijn wijngaard een prachtig 18e-eeuws kasteel. Claude Meffre volgde zijn vader op in 1996 en is volledig betrokken bij het beheer en de ontwikkeling van het landgoed. Het heeft de effectieve Cru Bourgeois-classificatie sinds 1932 behouden.
In de onmiddellijke voortzetting van zeer grote jaargangen, profiteert het terroir van Château La Commanderie van een grindkwaliteit die het een uitzonderlijk karakter geeft. Het het hoofdperceel langs de Gironde is gelegen op de hoogste bergkam en domineert de stad. De andere twee percelen strijden meet topkastelen in de buurt voor het maken van de meest prestigieuse wijnen en grenzen aan Château Montrose, Cos d'Estournel, Lafon-Rochet en Lafite-Rothschild. Een geweldige Médoc-wijn.

Gastro: rood vlees, sterk gekruide gerechten, wild, haas, krachtige kazen, enz...

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »